Σελίδες

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ? ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ !

Προσπαθούσα να εξηγήσω χτές, στην πολυαγαπημένη μου ανηψιά, τι είναι η επέτειος γάμου. Πώς να της εξηγήσω οτι εκτός από το ρομαντικό μέρος που εκείνη έχει στο μυαλό της, υπάρχει αρκετή σπαζοκεφαλιά για το τι δώρο θα διαλέξεις για τον σύντροφο σου?

Νιώθετε μια κούραση και μια έντονη αδιαθεσία και έναν αφόρητο πονοκέφαλο όταν πρόκειται να σκεφτείτε και να αποφασίσετε το πολυπόθητο δώρο επετείου? Όχι πια.

Να μερικές καλές ιδέες για την επόμενη φορά. Για τι κάτι σαν το Πατρινό Καρναβάλι, η επέτειος περνά και έχεις 364 μέρες να σκεφτείς το επόμενο δώρο.

1) ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ : Αρχίζουμε με το πιο οικονομικό και κλασσικό. Βέβαια δεν εννοούμε κρασί να είναι και ότι να ναι. Αλλιώς πέρνουμε και μια ρετσίνα. Εννοούμε κρασί από μια ιδιαίτερη ποικιλία. Ας πούμε NEBBIOLO (από 15,90 ευρώ , κτήμα Καριπίδη).
Μια ενδιαφέρουσα έκφραση της ποικιλίας μακρυά από την πατρίδα της.

2) ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ 2 : Καλά θα μου πείτε, δεν χρειάζεται να είσαι γενετιστής για να το σκεφτείς και συμφωνώ. Χρειάζεται όμως να κοιτάς το budget της "φαμίλιας" λίγο παραπάνω. Υπάρχουν τόσες  καλές και πολλές προσφορές στο ίντερνετ που όρεξη να έχεις να ψάχνεις ότι τραβάει η ψυχή σου.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε το βράδυ για να γιορτάσετε.

3) ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ : Ναι αλλά δεν κρύβεται εκεί το συστατικό της επιτυχίας. Διακοσμείστε την χειροποίητη τούρτα σας με ιδιαίτερα διακοσμητικά , κυρίως αν το έχετε άχτι γιατί δεν το κάνατε στο γάμο σας. Σε τελική , εσείς είστε η νύφη!

24,34 ευρώ, Sugaworld.

4) ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ "ΒΟΛΤΑ" : Bόλτα με Ferrari (συνοδήγηση με 50 ευρώ, εννοούμε οτι θα είναι και κάποιος άλλος μαζί , σε περίπτωση που θελήσετε να πάρετε τη Ferrari και να φύγετε) ή βόλτα με αερόστατο (περίπου 40 ευρώ τα 2 άτομα από το baladeur.gr). Είδατε τι έχουν βγάλει στις μέρες μας?

Eίπαμε με συνοδηγό! Μην πέρνουν τα μυαλά μας αέρα!
5) ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ : Βeauty portrait (με μακιγιάζ για εσάς "νύφη" ) "μόλις" 130 ευρώ (days4u.gr).

Εξαρτάται από τη φαντασία του φωτογράφου......

6) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ΓIA EKEINON : κάντε του δώρο ένα σεμινάριο ενηλίκων από το Ελληνοαμερικανικό Κολέγιο Αθηνών (HAEF, Σεμινάρια Ενηλίκων)  όπως "Ιαπωνική Μικροτεχνία: Γλυπτική Μινιατούρας Νetsuke – Οjime" (λέμε βρε παιδί μου )περί τα 150 ευρώ (παλιότερα είχε και σεμινάριο για Ραδιοφωνικός Παραγωγός ) και ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ : Σεμινάριο Μαγειρικής , " Do I love cake decorating ? "

Μέχρι τελικής πτώσης.
7) CUSTOMIZED ART :  Απευθυνθείτε στον ειδικό. Βρείτε hand made χειροποίητα διακοσμητικά που σας εκφράζουν και κάντε μια παραγγελία στον "καλλιτέχνη" ειδικά του γούστου σας και για την περίσταση.

Hand painted σε Converse.
8) ΜΑΣΑΖ : Kάπως παρωχημένο.  TANDEM Massage με Τέσσερα Χέρια ?  Καθόλου......Και εδώ υπάρχουν πολλές προσφορές , διαθέσιμα ανά περίοδο.


Ποιός αντέχει τέτοια "ευτυχία" ?
9) ΤΟΥΡΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΟ : Μια ιδιαίτερη τούρτα από το happycookiesplace.com (παρουσίαση της εταιρίας και στο περιοδικό ELLE Μάρτιος 2012).

Κόκκινο και να "καίει".
10) PRIVE VERANDA....PRIVE ΠΡΟΒΟΛΗ...:  Iδιωτική προβολή (ναι, ναι τέλειο) και δείπνο για 2 στο Dinner Cine Αίγλη (από τους ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους της πόλης) με μενού 4 πιάτων, με το κρασί σας και περί τα 44 ευρώ για 2. Όσοι προλάβετε! (queen.gr).

Όσο προλαβαίνετε.....
Eμείς, για να σας φύγει η απορία, για σήμερα το βράδυ (αφού ξεκινήσαμε και γιορτάζουμε από την Παρασκευή το βραδυ, μόνοι μας, οικογενειακός κτλ) διαλέξαμε το Νο.2. Θα πάμε σε Ινδικό στο Θησείο , αφού προηγουμένως διαβάσαμε όοοολες τις κριτικέ και τα σχόλια και μετά θα αρκεστούμε σε ένα δώρο που δεν σας είπα και είναι ανεκτίμητης αξίας και δεν συγκρίνεται με κανένα , εκτός και εάν συνδυαστεί.  ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Και για λίγο πριν το τέλος, συμπληρωματικά εάν διαθέτετε μερζικές χιλιάδες ευρώ, ζητήστε στο Grand Resort Lagonissi τη Royal Villa με πριβέ home spa, μπάτλερ και την Dream Suite με γυάλινη τηλε- ρυθμιζόμενη οροφή πάνω από το king size κρεβάτι και γυρίστε 3πλοί!

Για τους ακόμα πιο ευκατάστατους (κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ) νοικιάστε το δικό σας εξωτικό νησί κάπου μακρυνά και απέιρος ειδυλλιακά και "φανταστικά" για όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.
Σε κάποια άλλη ζωή, ίσως.
ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Ενα ζευγάρι γιορτάζοντας τα 20 χρόνια έγγαμου βίου, αφού τέλειωσε το δείπνο σε γαλλικό εστιατόριο με πολλή σαμπάνια, και τα σφηνάκια μετά σε κλαμπ, πηγαίνουν κουρασμένοι για ύπνο.
Ξημερώματα, γύρω στις 5 ξυπνάει η σύζυγος (κόρη συνταξιούχου εισαγγελέως), γυρίζει στο πλάι και δεν βρίσκει τον σύζυγο στο κρεβάτι.
Ψάχνοντας ανήσυχη όλο το σπίτι, τον βρίσκει καθισμένο στο σαλόνι, χωρίς φως, με ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι, να ρεμβάζει μελαγχολικός από το παράθυρο.
- Τι συμβαίνει, τι έπαθες;
- Αχ, θυμάμαι 20 χρόνια πριν, τον πατέρα σου να μου λέει: 'Αν δεν παντρευτείς την κόρη μου, θα σε κλείσω στη φυλακή για είκοσι χρόνια...'
- Έλα τώρα, λέει η σύζυγος, πάνε αυτά τώρα, περασμένα ξεχασμένα.
- Ναι, ...αλλά σήμερα θα αποφυλακιζόμουν !!!!

Tέλος για σήμερα. Και αύριο μέρα είναι.......



5 σχόλια:

  1. Μπράβο blogolicious Editoriolista! Τέλειες ιδέες και πλησιάζει και η δική μου επέτειος! Μου έλυσες τα χέρια! Μάλλον για private island μας κόβω...λεφτά υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες οι ιδέες σου!

    Χαίρομαι που γνωρίζω το μπλογκ σου (μέσω της Δήμητρας το έμαθα). Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

    Δεν θέλω να το παίξω παντογνώστης στο μπλογκιγκ αλλά προσωπικά θεωρώ κουραστικό να διαβάζω άσπρα γράμματα σε σκούρο φόντο, ειδικά όταν χρησιμοποιείς μια γραμματοσειρά καλλιτεχνική στα αγγλικά γράμματα και όχι στα ελληνικά! Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ το νησί θα διαλέξω!!! χαχαχα λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο σχόλιο... σε άσχετο post, αλλά δεν είναι τέλειο που το bloggaki σου μεγάλωσε; Και ξαφνικά μια παλιά αναγνώστρια, βλέπε εμένα, μπαίνει, και έχει τόσα μα τόσα ενδιαφέροντα post να δει, που αφήνει comment σε post αναρτημένο 5 μήνες πριν;
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή